Locatie

Amstelkade 29 Hs

1078 AE Amsterdam

Praktijk

Roberte Korthals Altes

rkaltes@icloud.com

M: 0645048868

Praktijk

Esther Swart

esther@praktijkswart.nl

M: 0614546604

Aanmelden of informatie

Wilt u zich aanmelden of wilt u meer informatie, dan kunt u één van ons mailen of bellen. 

U ben welkom voor een kennismakingsgesprek. In een kennismakingsgesprek kunnen we samen uw hulpvraag, klachten of problemen bespreken en bespreken we of u baat zou kunnen hebben bij een psychoanalytische psychotherapie of psychoanalyse. Ook kunnen we bespreken of uw hulpvraag onder de vergoede therapie valt of niet. Een kennismaking is natuurlijk vrijblijvend. Er zijn wel kosten aan verbonden. 

Wachttijd

Wij hanteren geen wachtlijst. Er is geen wachttijd tussen aanmelding en behandeling, maar momenteel is de mogelijkheid tot aannemen van nieuwe cliënten beperkt. Indien mogelijk verwijzen we u door naar een collega of adviseren we u te overleggen met uw huisarts of uw verzekeraar.

Verwijzing

Als u in aanmerking wilt komen voor vergoeding van zorg vragen wij u bij het eerste gesprek een verwijzing van de huisarts mee te brengen, waarop duidelijk de naam en geboortedatum, de reden van verwijzing, de aard van de verwijzing (gespecialiseerde GGZ), en de vermoedelijke diagnose staat. Verder zijn wij wettelijk verplicht om naar legitimatie te vragen.

Bereikbaarheid

Onze praktijk is goed te bereiken met de fiets, auto en OV (tram).